☆ Webbshopen som ger personlig service på riktigt ☆ Noga utvalt sortiment till din yogiska & ayurvediska livsstil ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Ekologiskt och hållbart är våra ledord ☆

Bifadder

Att vi behöver fler bin i Sverige börjar bli mer och mer känt för allmänheten. Du har hos oss chansen att göra detta möjligt genom att bli bifadder. Som bifadder hjälper du till att skapa en bivänligare miljö.

Utan bin och andra pollinerande insekter skulle det bli väldigt lite mat att välja mellan i din matbutik. Hela två tredjedelar av alla grödor som odlas i världen idag är beroende av pollinering. Tyvärr har antalet pollinatörer minskat och nu gäller det att vi alla agerar och gör en insats för att säkra vår matförsörjning. Att befolkningen ökar samtidigt som den odlingsbara jorden minskar är det ännu viktigare att vi säkrar att vi har en fungerande pollinering i naturen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något är ett välkänt begrepp och detta gäller även pollineringen. Nu finns ett enkelt sätt att bidra till detta genom att bli bifadder. 

För 200:- per år kan du bli bifadder hos Jacobs bigård. För din insats kan vi köpa köpa frön till växter som gynnar såväl honungsbin som övriga pollinatörer. Fröerna sår vi på vår egen åkermark. Vi har startat med en 5000 kvm fält där vi sår bivänliga växter, som du just nu har möjlighet att sponsra. Som tack för din insats får du ett diplom som visar att du bidragit till att skapa en bivänligare miljö och biologisk mångfald, som gagnar ett hållbart ekosystem.

Alla kan bli faddrar privatpersoner, företag eller föreningar. Är inte detta den perfekta gåvan till den som har allt? Välkommen att lägga din beställning.

Produkter
Handla
Information