☆ Webbshopen som ger personlig service på riktigt ☆ Noga utvalt sortiment till din yogiska & ayurvediska livsstil ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Ekologiskt och hållbart är våra ledord ☆

Vad tycker våra kunder?

Några citat från kunder:

'Jag är verkligen nöjd med dessa ekovänliga plagg från MONI&YOU, så mjukt mot huden och kroppen får också andas.'

”Man upplever verkligen att man får ett personligt svar när man beställt i webbshopen!!! Känns verkligen att det är menat till mig :)”

”Jag har förstått att detta inte är vilken e-handel som helst. Kommer att rekommendera Jacobs butik till alla jag känner.”

”Nu har jag köpt tunikan från MONI&YOU i både svart och vit. Så fina och fantastiskt sköna.”

"Kläderna från MONI&YOU är så sköna och håller så bra kvalitet."

"Vilken service!"

"Jag letade efter Woodwick Baby Powder på Prisjakt och Jacobs var bland de översta träffarna. En annan var snäppet billigare med hade inte alls lika bra översikt av produkterna, den sidan var inte lika lättnavigerad. Mycket bättre presentation av produkterna hos er och och smidigare att använda. Dessutom hittade jag också två dofter till som jag var på jakt efter – uppskattade att ni hade så många att välja mellan. (Det är sällan jag hittar allt på samma plats i vanliga fall, men det lyckades nu.) Och SÅ smidigt med Klarna Direkt, bästa sättet att betala."

"Leveransen är mottagen och jag vill bara säga TACK! Allt var så proffsigt packat! Du kan vara säker på att du har en återvändande kund här, och jag kommer också rekommendera din butik till min Woodwick-älskande syster (och alla andra som kan tänkas vara sugna på läckra ljus och fantastisk service) 😊"

"MONI&YOU lever verkligen upp till vad de lovar - när jag har dessa plagg på mig tänker jag att de är verkligen så sköna att man inte vill ta av dem!"

"Bästa och skönaste byxorna ever."

 

 

 

 

Produkter
Handla
Information