Frakt från 29:-

Inredning

Handplockade inredningsdetaljer från bl.a. Marocko. Just nu finns det underbara vintage bröllopsmattor s.k. handiras som är handvävda och där varje paljett är handsydda på mattan av Berber kvinnor, tofsar i olika storlekar med silkeslena trådar och bambustegar.

jacobs butik erbjuder också Woodwick härliga doftljus som förhöjer stämningen i hemmet på flera sätt. Doftljusens unika patenterade träveke ger en stor fin låga och låter som en sprakande brasa när det brinner. 

Woodwick erbjuder en exklusiva doftljus av högsta kvalitet. Produkterna tillverkas av Virgina Candles, en av de största och mest framgångsrika ljustillverkarna i USA.

Ljusen är av mycket hög kvalitet och stöpta i snygga, designade glasbehållare, tillverkade av återvunnet glas. Innehåller naturligt vax med bas från sojabönor. De naturnära dofterna kommer från eteriska oljor som ger en fräsch och behaglig doft.

Woodwick har också bland de längsta brinntiderna på marknaden, vilket kommer att ge dig många härligt stunder att njuta av Woodwick ljusen.

Produkter
Handla
Information