☆ Webbshopen som ger personlig service på riktigt ☆ Noga utvalt sortiment till din yogiska & ayurvediska livsstil ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Ekologiskt och hållbart är våra ledord ☆

RAW CHOKLAD

Erbjudande: Ta 5 st och betala för 4.

Finaste handgjorda och svensktillverkade chokladen från Rawchokladfabriken i Arvika. Innehåller endast naturliga ingredienser och chokladen är raw (rå). Det innebär att kakaobönorna inte rostas på hög temperatur som traditionell choklad utan låg temperatur hålls genom hela tillverkningen, vilket bevarar mycket mer av den fantastiska näringen från den ursprungliga kakaobönan. 

Att mörk choklad är bra för hälsan kan väl knappast ha undgått någon, men de flesta har inte upptäckt raw choklad. Vi har valt att ta in denna choklad för de flesta kan njuta av den, eftersom alla Rawchokladfabrikens produkter är:

Raw/Ekologiska/Nötfria/Glutenfria/Mjölkfria/Sojafria/GMO-fria/Veganska/Tillsatsfria/100% naturliga/Handgjorda med kärlek

När du smakar rawchoklad får du inte bara en ny unik chokladsmakupplevelse, utan även en mer hälsosam och näringsmaxad choklad.

Produkter
Handla
Information