Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

Svenska Kakaobolaget

Svenska Kakaobolaget är en bean-to-bar chokladtillverkare. De reser jorden runt i jakten på den allra bästa kakaon, rostar bönorna varsamt och gör choklad i små upplagor. Precis som med kaffe och vin går det att hitta unika toner beroende på vilken typ av kakao som används och var den har växt. Snarare än att dölja smakerna bakom tillsats av extra fett, sojalecitin och vanilj framhäver de kakaons inneboende toner. Det är därför du bara hittar två ingredienser i deras ursprungschoklad – kakao och lite socker.

Genom deras direktkontakt med bönderna kan de säkerställa att bönorna är ekologiska, att priset är rättvist och att arbetsförhållandena är goda. Faktum är att de ofta betalar ett frivilligt högre pris för kakaon för att hjälpa kooperativen att utvecklas. Allt detta för att du ska kunna njuta av rättvis och spårbar choklad med en tydlig smakprofil. Svenska Kakaobolaget förändrar chokladbranschen från grunden och visar vad riktig choklad är. 

Produkter
Handla
Information