☆ Webbshopen som ger personlig service på riktigt ☆ Noga utvalt sortiment till din yogiska & ayurvediska livsstil ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Ekologiskt och hållbart är våra ledord ☆

YOGI TEA

I mer än 40 år har YOGI TEA® stått för goda ört- och växtbaserade teblandningar som bygger på enastående ayurvediska terecept med rötter i den 3 000 år gamla indiska filosofin.

I slutet av 60-talet lämnade Yogi Bhajan, mästare i kundalini yoga, Indien till förmån för västvärlden. Under sina yogalektioner lärde han ut sin spirituella kunskap och serverade ett aromatiskt örtte som av eleverna kärleksfullt kallades “Yogins te”. Teets angenäma och välgörande doft och smak hjälpte eleverna att hitta ett inre lugn och en väg in i den ayurvediska filosofins värld. Yogi Bhajan inspirerade sina elever att använda sig av denna indiska livsåskådning för att hitta andlig balans i sin vardag. Detta omfattade bland annat att visa ”omsorg” mot sina medmänniskor, naturen och sig själv. Yogi Bhajan uppmanade sina elever att stanna till, tänka efter och hitta inspiration för själen.

Den unika ayurvediska teblandningen av kanel, kardemumma, ingefära, nejlika och svartpeppar som bygger på Yogi Bhajans originalrecept och idag går under namnet YOGI TEA® CLASSIC, började säljas i Europa på 70-talet. Först 1987 började det marknadsföras under det officiella namnet YOGI TEA®. Människor världen över uppskattar den speciella smaken hos de mer än 80 utvalda och ekologiskt odlade örterna och kryddorna som ger de 50 olika sorterna YOGI TEA® en makalös arom.

Produkter
Handla
Information