Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

 

 


Vackra höst

Hej,

Hoppas du haft det bra sen sist. September är ganska intensiv för oss biodlare. Bina ska invintras och fodras för att ha mat så de klarar sig till nästa säsong. Nu har de fyllt sina förråd, men fortfarande är de ute och pollinerar och samlar nektar när det är fina höstdagar. Vi ser dem surra bland hösthallonen, höstanemonerna, månadssmultronen och murgrönan som blommar.

Vi har under september fått Ystad Saltsjöbad som återförsäljare av vår klädkollektion MONI&YOU. Jag tror den passar helt perfekt i deras miljö och möjliggör för fler att få upp ögonen för dessa sköna, bekväma och hållbart producerade plagg. Vi hoppas på en positiv utveckling där och är förväntansfulla att se vad mer detta kan leda till.

Inför hösten så har vi fyllt på med fler produkter i vårt sortiment som passar till höstmyset:

Woodwick ljusen passar bra att lysa upp i mörkret med och förhöja trivseln inomhus. Ni vet väl att vi håller troligtvis marknadens lägsta priser på dessa produkter. Jämför oss gärna. Härliga dofter för hösten är Autumn Sunset, Applewood, Warm Wool och Smoke Wood. 

https://Jacobsbutik.se/ljus/

Super fin, ekologisk, svensktillverkad choklad från RAWchokladfabriken är en nyhet. Chokladen kan njutas av de flesta eftersom den är vegansk, glutenfri, mjölkfri, nötfri och sojafri. Innehåller bara naturliga ingredienser, vilket märks på smaken. Testa och upplev en unik chokladupplevelse utöver det vanliga.

https://Jacobsbutik.se/choklad/

Nu när hösten är här är det strumpor på som gäller igen. Vi har också laddat upp med fler sköna strumpor från Organic Socks of Sweden. Dessa är otroligt bekväma. Bra att ge bort i present också.  När ni köper dessa produkter går 1% av försäljningen till fattiga familjer i Pakistan. 

https://Jacobsbutik.se/klader/strumpor/

Ha en riktigt härlig höst så hörs vi snart igen.

Välkommen in hälsar familjen Jacobs

https://Jacobsbutik.se

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information