Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

 

 


Nyheter och erbjudande

Maj min favoritmånad, men vad har hänt med vädret. Aprilväder fast det är maj. Oroar mig för bina & pollineringen i naturen. Påskens värme gjorde att det fullständigt exploderade i naturen men full blomning av körsbärsträden och rapsen. Sen kom kylan och då lämnar inte bina kuporna. Resutlatet är att naturen och pollinatörerna missar varandra. Blommorna blir inte pollinerade (vilket såklart ger säkra skördar och mindre mat till oss alla) och bina fyller inte på med mat i kuporna för att växa sig starka vilket får effekt för nästa års insektsbestånd. Bekymmersamt minst sagt. Vädret blir vad det blir, men än viktigare att det finns blommor som ger nektar och pollen över hela säsongen. Så har du plats plantera ett fruktträd, kastanjeträd, en lind eller varför inte hallon, blåbär och björnbär.

Nu till en helt annan sak. Missa inte halva priset på många snygga T-shirts. Gäller hela maj. En riktig superbra deal. Högsta kvalitet till ett mycket bra pris. Vissa storlekar är slut, så skynda dig att fynda

Det har kommit in nyheter också, titta här. Förutom populär by Eloise så finns även IA Bon succé hårsnoddar här.

Välkommen in hälsar familjen Jacobs


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information