Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

 


Påsken avslutad

Vilken påsk vi har haft! Som vi berättade i förra nyhetsbrevet så var vi i full gång med att öppna Jacobs butik fysiskt på vår gård. Det var mycket att stå i ända in i det sista, kan avslöja att det blev en väldigt tidig morgon Långfredag för att hinna bli klar inför öppningen kl.10:00. Men det gick och det kom kunder både lokalbor och långväga. Vi hade t.o.m. kunder från Polen. Det har varit fantastiskt roligt. I gårdsbutiken gjorde även min handgjorda keramik premiär för första gången och vilken respons den fick. Jag är överväldigad över mottagandet och är oerhört tacksam, för det innebär att jag kan ägna mer av min tid åt att vara keramiker vilket är fantastiskt. Nu ser vi framemot våren och sommaren och fortsätta utveckla vårt koncept med mer unika produkter både i webshopen och gårdsbutiken. Keramiken kommer att erbjudas i webshopen också, så håll utskick om ni inte har möjlighet att komma till oss fysiskt. Följ oss också på Instagram och Facebook så får ni ta del av vad som händer hos oss.

Gårdsbutiken kommer hålla öppet lör & sön kl.11-15 under våren (undantag lördag 29 april då vi har stängt).

Välkommen in hälsar fru Jacobs med familj

 

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information