Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.


Nyhetsbrev maj

Hej Förnamn,

Hoppas allt är bra med dig. Maj månad brukar vara en hektisk tid för de flesta. Trädgården påkallar ens uppmärksamhet, frön kanske ska ner i grönsakslandet, högtider skall planeras och firas, semestern närmar sig med stormsteg & mycket skall hinnas med innan dess.  Fler som är flitiga i maj är bina. När solen skiner så flyger de till närliggande rapsfält och samlar pollen och nektar. Det är en fröjd att höra deras surr. Vi kommer i veckan att så honungsört, så att bina har mat även när rapsen har överblommat. 

Både Morsdag, skolavslutningar & studentfester ligger i närtid. Svårt att hitta rätt present? Då kan ett presentkort vara ett alternativ. Vi erbjuder presentkort i webshopen i olika valörer dessa kan vi skicka per post eller digitalt. Du väljer hur du vill ha det och vi kan även skicka det direkt till mottagaren om så önskas. Ibland har man ju inte möjlighet att vara med personligt. Om du istället vill beställa något till mamma på Morsdag så behöver vi ha din beställning senast måndagen den 22 maj för att du säkert ska få din beställning i tid.

https://jacobsbutik.se/presentkort

Om du inte redan har sett det så finns nu en hel del unik keramik i webshopen. Vi har redan packat och skickat ut en order, vilket vi är väldigt glada för. Håll utkik om du är intresserad för det läggs in ny keramik löpande och det finns oftast bara ett ex av respektive föremål. 

Vi har även utökat vårt sortiment med ekologiska tvålar från HOLY LAMA NATURALS, dessa har helt nyligen lagt upp i webshopen. Huvudingrediensen är ekologisk kokosolja och det är väl ingen som har missat hur vårdande kokosoljan är. Tvålarna är handgjorda och tillverkas i Indien som ett socialt entreprenörsskap i samarbete med kvinnonätverket Kudumbashree. Tvålen finns i fyra olika dofter.

https://jacobsbutik.se/tval

Har du möjlighet att besöka vår gårdsbutik är du hjärtligt välkommen på lördagar och söndagar kl.11-15. Vi har även öppet Krist Himmelsfärdsdag. Vi finns på adress: Saritslöv 341, 274 93 Skurup. Kommer du bjuder vi på en kopp kaffe & kaka. 

Välkommen in hälsar familjen Jacobs

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information