Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

 


Nyhetsbrev

Hej på dig!

Hoppas allt är bra med dig? Här händer saker hela tiden och dagarna försvinner i ett nafs. Till helgen ska vi ställa om till sommartid så då försvinner en timme på ett dygn bara så där.

Jacobs butik hade en pop-up store i Ystad förra veckan för en dag och hade klädkollektionen från MONI & YOU till försäljning och det var så trevligt att få träffa konsumenter och få respons på kollektionen. Har du något förslag på där Jacobs butik kan poppa upp så hör gärna av dig? Kläderna är så sköna och bekväma, vilket man förstår när man får känna och prova dem. Det är en utmaning på nätet att förmedla detta, så därför kommer vi gärna och visar upp kollektionen när tillfälle ges.

En annan glad händelse för Jacobs butik är att klädkollektionen nu har nått tyska konsumenter. Än så länge sker försäljningen i nätbutiken endast till Sverige, men det får vi förhoppningsvis ändra på så småningom. I Tyskland har vi startat ett samarbete med en yogastudio, där delar av klädkollektionen finns att provas och beställas.

Vi rekommenderar dig att passa på att fylla på vårgarderoben med våra fräscha och sköna t-shirts utan tryck. Perfekta plagg för basgarderoben. Finns i vit, beige och svart. Samma kvalitet som våra t-shirts med tryck i 95%ekologisk bomull 5% elastan, på så sätt håller de färg och passform tvätt efter tvätt och blir klara favoriter och stöttepelare i garderoben. Beställer gör du här:

https://jacobsbutik.se/klader

Det är fler spännande saker på gång här, men de får ni höra om i nästa nyhetsbrev.

Trevlig helg och njut av vårvädret som utlovas.

Välkommen in hälsar familjen Jacobs

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information