Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

             


Svensk sommar....

Har du börjat din semester än eller har du startat nedräkningen till semestern?

För biodlare och med nystartad gårdsbutik är sommaren högsäsong och vädret avgörande. Bina tycker liksom oss om när det är vindstilla, sol och så där lagom varmt. Och detsamma gäller nog utflyktssugna turister. Vi hoppas lilksom säkert många andra att sommaren snart ska visa sig från sin bästa sida, mer än någon enstaka dag då och då.

Första honungsskörden har vi klarat av och är slutsåld. Ska vi få en omgång till gäller det att vädergudarna är med oss. När det är så här kallt och blåsigt som det är idag här, så vågar sig inte bina ut och då förbrukar de den honung som redan finns i kupan istället för att vara ute och samla ny nektar till mer honung. Vi ser i alla fall att den sådda honungsörten har tagit sig och växt till sig rejält. Några enstaka blommor börjar slå ut och det ska bli en fröjd att se den fullt i blom som ett blått hav mitt i jordbrukslandskapet. En nyhet är att du nu kan bli bifadder hos oss om du vill stödja och främja ett landskap som är gynnsamt för bin och andra pollinerande insekter. Läs mer om detta här: 

https://jacobsbutik.se/bifadder/

Vi har fyllt på med nya dofter från WOODWICK och denna veckan erbjuder vi TRADEWINDS till rabatterat pris. Vill du beställa så har du länken till kampanjen här:

https://jacobsbutik.se/kampanj/

I veckan gjorde Skurups Näringsliv en intervju med mig och besökte gårdsbutiken. Artikeln publicerades på Facebook igår. Läs gärna den och tycker du den är läsvärt blir jag glad om ni gillar och delar den på Facebook. 

https://www.facebook.com/Skurupsnaringsliv/photos/a.484159458267775.132109.372587842758271/1814924075191300/?type=3&theater

Somriga hälsningar från fru Jacobs

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information