Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

Hejsan,

Du har ännu inte köpt strumporna från Organic Socks of Sweden som vi har i vårt sortiment. Detta skulle jag vilja ändra på och har därför ett erbjudande till dig. Det är snart Farsdag och klassikern strumpor & kalsonger behöver inte vara tråkigt. I alla fall inte om du köper strumporna & kalsongerna här. Det är härliga färger och läckra mönster och dessutom absolut de skönaste strumporna jag har provat. Det låter säkert en aning löjligt och så tänkte jag med. Hur stor skillnad kan det vara på strumpor egentligen? Men jo, jag upplevde en klar skillnad. Så mjuka, så sköna, perfekt passform och tåsömmen som jag vanligtvis känner av var nästintill okännbar. Testa ska du få se och återkom om du inte håller med mig. Kalsongerna kan jag inte uttala mig om, men mannen min säger de är sköna och håller paketet på plats. Hur som helst att strumporna och kalsongerna är producerade av GOTS certifierad ekologisk bomull gör inte saken sämre. Med högsta tänkbara omtanke till miljö och människa i alla led. GOTS certifieringen innebär nämligen detta - hänsyn till miljö och sociala aspekter i alla led.

Det behöver såklart inte bara vara far som får njuta av strumporna, de finns i många färger och mönster som passar både dam och herr. Därför får du köpa 6 par och betala för 5 par. Så vet du med dig att det ligger lite par i strumplådan som går på sista versen eller helt enkelt behöver pigga upp fötterna med lite färg, passa på nu. 

Mår fötterna bra, mår resten av kroppen bra eller hur är det gamla talesättet?

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 oktober och/eller så länge lagret räcker.

Välkommen in och välj dina favoriter:

https://Jacobsbutik.se/klader/herr

P.S. Som prenumerant på vårt Nyhetsbrev får du detta erbjudande först, innan det går ut offentligt D.S.

 

Produkter
Handla
Information