Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

 

 

 


Nyhetsbrev vecka 9

Tänk att vi redan kommit in i mars månad. Vissa dagar här i södra Skåne känner vi vår i luften, alla snödroppar och vintergäck står i full blom, men andra dagar är blåsiga och ruggiga då man helst vill stanna inne. Oavsett väder så märks det tydligt att ljuset är på väg tillbaka och att dagarna blir längre. Skönt!

Även videbuskarna visar sina gråludna knoppar, finns det något mjukare och lenare än videungar? Ja, det skulle vara vår klädkollektion Softwear från MONI&YOU - nästan i alla fall. Det är den bästa liknelse jag kan tänka mig och tänk dig hur sköna dessa plagg då är att ha på sig. Sugen på att prova? Webshopen är alltid öppen:

https://jacobsbutik.se/

I fredags gjorde jag i ordning en popup store i yogastudion Studio Andas i Trelleborg. Här kommer delar av kollektionen Softwear från MONI&YOU finnas på tillfälligt besök under våren. Riktigt kul & spännande! 

Önskar dig en skön söndag! Har du frågor eller synpunkter, tveka inte att skriva till: kontakt@jacobsbutik.se

Varma hälsningar från

Mona Caroline

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information