Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

 


Nyhetsbrev v. 10

Har du liksom vi vackert vårväder idag. Här lyser solen från en klarblå himmel och värmer på rejält. Det väcker verkligen vårkänslorna till liv både hos oss och hos våra bin. Vi började med biodling ifjol och är alltså fortfarande nybörjare, men så härligt det kändes att se att bina var ute idag från kuporna och surrade omkring. Bina gillar vintergäck kan vi konstatera. Fantastiskt att se dem samla pollen, så de kan föda upp sina nya yngel. Som du säkert sett så kommer honung att erbjudas i webshopen senare i år. Säsongen förväntas börja kring midsommar, men man vet aldrig riktigt säkert. Här är det naturen som bestämmer. Efter att ha smakat honungen som våra bin producerat ifjol, insåg vi att det som säljs i dagligvaruhandeln som honung - inte är honung. Hoppas vi får större skörd än ifjol, så att fler kan få uppleva hur riktig honung smakar. Helt magiskt!

Ute idag där det var lä, var det T-shirts väder. Sköna T-shirts med exklusivt designade tryck från MONI & YOU finns i webshopen. Dessa finns i begränsade upplagor, så om du har hittat ett favorittryck rekommenderar vi att du beställer snart, så att din storlek finns kvar. Vi erbjuder dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev fri frakt under mars. Använd koden FFMARS när du kommer till kassan.

Välkommen in hälsar familjen Jacobs

https://jacobsbutik.se/


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information