Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

 

  


Nyheter i butiken

Vi har tagit in två nya varumärke dels by Eloise London, dels Organic Socks of Sweden.

by Eloise i London grundades av två svenska mammor som såg ett behov på marknaden när de letade hårband till sina döttrar. De utvecklade ett riktigt bra hårband som håller hästsvansen eller annan uppsättning på plats hela dagen och dessutom har det lilla extra som gör att man känner sig extra fin. Varje hårband är smyckad med en berlock t.ex. ett hjärta, en stjärna, ett bi osv. Vissa med bling och andra utan. Dessa passar lika bra på handleden som ett armband och det vet alla med långt har att hårsnodden har man gärna på handleden i väntan på att håret ska sättas upp. Genialt att ha skapat ett hårband som är lika fint som armband. Jag älskar dem. Köpte mina första för ett drygt 1 år och har alltså provat dem och kan bara varmt rekommendera dem. De håller god kvalitet och har bra elasticitet. En riktig favorit. Kolla in vilka färger vi har i lager:

https://jacobsbutik.se/haraccessoarer/

Det andra märket som är nytt hos oss är Organic Socks of Sweden. När jag hittade dessa så klickade de så väl ihop med våra kläder från MONI&YOU. De använder också organisk GOTS certifierad bomull och har samma tänk som vi om att värna om vår Moder Jord. Kvaliteten på strumporna är super. De är lika sköna som MONI&YOU plaggen och sitter bra på foten och kasar inte ner. Dessutom är tån handsydd, vilket gör att sömmarna är nästintill osynliga och gör dem extra behagliga att ha på sig. Strumporna är UNISEX det är bara att välja sitt favorit mönster. Vi har även tagit hem kalsonger från Organic Socks of Sweden, så nu finns det något för männen också hos oss. Du hittar allt från Organic Socks of Sweden under Nyheter:

https://jacobsbutik.se/nyhet/

Välkommen in hälsar fru Jacobs

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information