Personlig service på riktigt, fru Jacobs svara på dina frågor ☆ Frakt från 29 SEK ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Fri retur när du köper kläder.

 


Nyhetsbrev inför påsk

Hej och hoppas du mår bra!

Jacobs butik har mycket att stå i. Om du följer oss på Facebook och/eller Instagram så har du säkert sett att vi öppnar en liten fysisk butik till påsk. Långfredag kl.10 slår vi upp dörrarna och har öppet alla påskdagar kl.10-16. Hoppas vi ses! Butiken kommer att finnas i en liten del av en stallänga på vår gård. Så har du vägarna förbi Skurup i påsk - kom och hälsa på.

Min handgjorda keramik kommer att finnas till försäljning för första gången nu till påsk i vår lilla gårdbutik. Det är både spännande och nervöst att se hur den tas emot.

Mestadels av vår tid går åt till förberedelserna inför öppningen. Det är mycket som ska fixas, byggas, målas, ordnas, sys etc. Idag har symaskinen gått varm och i helgen blir det mer montering och iordningsställande av butiken.

Om ni inte har möjlighet att besöka oss i Skurup, så missa inte att kika in i webshopen. Just nu har vi kampanj inför och under påsken - 20% rabatt på utvalda t-shirts från MONI&YOU:

https://jacobsbutik.se/kampanj/

 

Välkommen in hälsar fru Jacobs m familj

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Produkter
Handla
Information