☆ Webbshopen som ger personlig service på riktigt ☆ Noga utvalt sortiment till din yogiska & ayurvediska livsstil ☆ Fraktfritt över 1000 SEK ☆ Ekologiskt och hållbart är våra ledord ☆

TVÅL/SCHAMPO

Gör en riktigt bra insats för Moder Jord - använda bara fasta tvålar. Tänk på alla förpackningar som inte behöver tillverkas, transporteras och återvinnas. Det blir enormt stor materialbesparing om alla går över till att använda fasta tvålar. Köper du fast tvål så slipper du dessutom bära hem massa vatten och konserveringsmedel som flytande tvål innehåller. Betänk också att kroppen andas genom huden och att det huden kommer i kontakt med går rakt in i kroppen. Det är av största vikt att använda tvål, hudprodukter och kläder som inte innehåller konstiga och onaturliga ämnen. 

Tvålar som vi säljer är såklart fasta och är 100% ekologiska från tillverkar som vi litar på. Bra tvålar torkar inte ut huden utan är istället vårdande och återfuktande. Dessutom är tvålar som innehåller bra ingredienser väldigt dryga, om man tar hand om dem väl vilket innebär att man låter dem torka upp mellan varven. En välutformad tvålkopp hjälper till med detta. Våra handgjorda tvålkoppar är designade för att optimalt passa tvålarna i vårt sortiment och hjälper tvålen att torka upp efter användning.

Produkter
Handla
Information